lauantai 23. elokuuta 2014

Nordicomics camp 2014

Sarjakuvaleirillä oli ihan uskomattoman mahtavaa. Ihan tuli limingan sarjakuvalinja ajat mieleen.
Keskustelut kylläkin piti käydä englanniksi. Ymmärtämisessä ei ollut ongelmaa, mutta kun minä puhun englantia... I nerf skrout brrrr.
Onneksi muut oli kovia puhumaan joten mie vaan kuuntelin, mutta kum puhuttiin peleistä niin sitten jostain kumman syystä olin ihan kympillä mukana. Leirillä tuli kovasti piirrettyä ja muuten vaan sekoiltua. 

Tämä on pieni impro, jonka aiheena oli myrsky ja lopun tuli olla yllättävä.

 

Tässä taas hieman tussaus suttuja. Mietin kovasti että millä tavalla tulisin sarjakuvani tussaamaan, joten päätin hieman kokeilla. Päätin käyttää Lineriä, sillä sitä mie osaan sentään käyttää."Lukitun oven takana" sarjakuvaprojektini päähahmo, Taika ja hänen koiransa Nipa.
En yhtään muistanut miten hänet piirretään joten oli pakko hieman lämmitellä.


Taika Johannen piirtämänä, Inan tussaamana ja Julian värittämänä. Päätimme huviksemme tehdä silleen että joku luonnostelee toisen hahmon, toinen tussaa sen ja kolmas värittää. Se oli todella hauska pieni kokeilu ja mukavaa oli. Oli hauska nähdä miten käy kun kolme ihmistä tekee samaa kuvaa. Tässä muuten kyseisten tyypien Tumblrit: Johanne  , Ina ja Julia. Ja näin loppuun "Lukitun oven takana" sarjakuvan viides sivu.
Nyt vaan tuntuu etten saa tätä jatkumaan ilman leirin ilmapiiriä ja leiri tyyppejä.

Tässä linkkiä vielä Nordicomicsiin josta voit käydä katsomassa hieman tarkemmin mitä kaikkea touhusimme. Nordicomics.infoEi kommentteja:

Lähetä kommentti