sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Ihmeellinen innostus koneella värkkäillyyn

Vau! Mie oon oikeasti saanut aikaan muutakin kuin vain ajatuksia ja ideoita. Suttuja! Piirroksia! Suurin osa räpellyksistä jota olen saanut aikaan on syntyneet koneella, koska minulla on ollut jokin oivaltava ajatus siitä kuinka asiat tulisi koneella piirtää ja värittää. Edes jonkinlainen.
Koneella on muuten kiva piirrellä kun sotkut saa näppärästi poistettua ilman että rikon paperia raivokkaalla pyyhkimisellä. Pisteet sille!

 Pidän kovasti rennosta  ja hieman maalaustyyppisestä koneella värittelystä, jossa "siveltimen" jälki jää näkyviin. Se on minusta omalla suttuisellaan tavallaan kaunista, mutta pidän myös tarkasta näpertämisestä (ja nykyään minulla karkaa mopo just siinä). 

Tässä lysanderista tekemässäni kuvassa tapahtui juuri se. Aluksi vaan päätin nopeasti värittää koko työn, mutta sitten se vaihtui siihen että aloin hirveänä väkertämään.


 Edelleen en kuitenkaan tiedä että käytänkö tuohon linettamiseen liian paksua brushia. Sekin on niin kiistanalaista. Tavallaan pidän oikein paksuista ja selvistä rajauksista, mutta toisaaltaan arvostan myös ohuen ohuita rajoja joiden kanssa saa olla tarkempi. On se niin kauheaa, mutta eiköhän tämäkin aikanaan ratkea kun ahkerasti kokeilen kaikkea.

Tämä kuva muuten syntyi kun mietin pelejä, pelihahmoja ja Little storya. Se kaiketi nyt on jonkinlainen aarteenmetsästä tai muu vastaava. Ehkäpä keksin hänellekkin jotain käyttöä Little storyssa tai muussa projektissa. Ei voi tietää.

 

Olen muuten kovasti oppinut nauttimaan väreistä ja värittämisestä. Mitä enemmän värejä sen kivempi vaikka edeleen töissäni on aika hallitsevana musta (mahtava väri sekin). Taustojen kanssa on muuten myös omastamielestäni tapahtunut kehitystä. En ota niistä enään niin kovaa painetta. Mikä on mielestäni suurikin saavutus. Valotukset menevät samaan kastiin. 

Puuotus! Mene kanssani naimisiin!


Little story asioita on iirrettyä sen verran, että olen hieman kokeillut Maxin, Bergin ja Miskun piirtämistä. Heitä on erikiva piirtää, mutta Miskua minun pitää hieman yksinkertaistaa. Ei liikaa, mutta sen verran että jaksan häntä piirtää. Ei minulla riitä keskittymiskyky siihen! Vähemmän rusetteja! Eiköhän neljä ole ihan riittämiin.

Testäilin samalla millaista jälkeä saa kun yhdistää pastillin ja puuvärit. Lopputulos on mielestäni aikas hyvä, vaikka pastillit yrittivät vähän sotata.


WROOOOOOMMM!!! MITEN AUTOJA PIIRRETÄÄN!? MITEN CADILLAC PIIRRETÄÄN!?2 kommenttia:

 1. Kivannäköisiä valoefektejä tossa puuotuksen kanssa :D
  Autojen piirtämiseen tarvitsee myydä oma sielu ja koiran sielu paholaiselle, muuten se on mahdotonta... Mut ihan hyvännäkönen auto toi on, vähä perspektiivi heittää on etulasin ja etuosan suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä lähde myymään. On sen verran turhan kallis hinta D:
   Niin näkyy. Autot ja perspektiivit vihaavat minua, mutta edelleenkään en suostu tuohon kalliiseen kauppaan.
   Ei pikku Himsu pimsun sielua voi myydä ^3^
   Pui pui!

   Poista