torstai 5. helmikuuta 2015

Peikkonen peikkoa peikotti peikko peikossa

Päätimpä sitten hieman pikaisesti luonnostella peikkoja. Mietin ja pyörittelen hieman asioita mielessäni ja yritän saada jotain syntymään. Tämä kaikki itseasiaassa liittyyt yhteen mahdolliseen projektiin, mutta siitä sitten lisää..ehkä.jos siis mitään tapahtuu. Juu.

Lisää karvoja ja karskeja peikkoja kehiin!
Peikot on muuten erittäin kivoja. Ihmismäisiä, mutta silti niissä on jotain erillaista. Ehkä jotain tietynlaista eläimellisyyttä.

Kuitenkin. Lupasin siis uutena että alan harjoittelemaan anatomiaa, sillä tahdon lisätä realistisia piirteitä sarjakuvamaiseen tyylini. Ette uskokkaan millaisen määrän luonnoksia olen tehnyt eriasennoista, raajoista, luista ja lihaksista. Niihin liittyviä kirjojakin tilasin, mutta milloin lie saapuvat. Tästä kaikesta huolimatta, ei tässä hirveänä ole päässyt vielä kehittymään. Vuosi on vielä nuori, mutta tuo luonnosten määrä hämmentää minua. Viimeksi suttuja oli näin paljon kun joskus kauan sitten aloitin piirtämisen. Alkuaikoina tuli piirrettyä tavallista enemmän kuvia, mutta vuosien saatossa ne ovat sittemmin vähentyneet. Johtuneeko tuo siitä että panostan kuviini enemmän vaiko siitä että olen junnannut paikallani? Sitä ei tiiä.

Pitäisi muuten ostaa joku kiva mustekynä, että innostuisin suttamaan ihan paperille ja jättäisin tuon piirtönäytön edes hetkeksi rauhaan.


Pelaan muuten yhtä ihan älyttömän typerää nettipeliä (Flirttistoori) ja olen piirtänyt muiden pelaajien hahmoja pelissä olevien jätkien kanssa (joista valtaosa on pinnallisia idiootteja.) Mutta koukuttava peli. Erittäin koukuttava, ehkä liiankin.

 


Näitä oli kiva piirtää. Niiden ei tarvisi olla kummoisia, mutta minulla karkaa mopo aika usein ja sitten sitä mennään.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti