sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

MIX UP!


Päätin haasta itseni ja piirtää oman Candyni Flirttistoorista Ganondorfiksi pukeutuneena, kyseisen foorumin piirustuskilpailu ehdotuksen innoittamana.

 Eniten minua innosti piirtää tämä idea Candyni sarvien takia. Lisäksi päätökseen vaikutti hahmoni punainen liuhuva letti (joka taitaa uhmata painovoimaa).
Luonnoksessa piirsin sarvet väärin ja huomasin sen virheen vasta värittäessäni kuvaa. Siitä ei onneksi koitunut mitään isoa ongelmaa, sillä en tehnyt tähän työhön linejä lainkaan niin kuin yleensä teen.


Alunperin kuvasta piti tulla simppeli ja maalausmainen (siksi kuvassa ei ole linejä), mutta se mopo sitten otti ja taas karkasi. Lopulta räpelsin ties mitä pientä ja aloin leikkimään tasoilla ja muilla photarin ominaisuuksilla.
Hyvänä esimerkkinä tuo hanska. Toinen vaihe olisi ollut ihan riittämiin, mutta ei se sitten ilmeisesti ollut. Kivan näköinenhän siitä tuli, mutta minun pitäisi oikeasti hieman opetella rauhottumaan näiden hurjien nysväys puuskieni kanssa.Valmis kuva löytyy Devianart- tililtäni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti